Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Jancorrieperfiets

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Corrie en Jan via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 01-11-2017 Molenschot (1)
  • 16-10-2017 Santiago de ... (6)
  • 15-10-2017 Arzua (2)
  • 14-10-2017 Sarria (0)
  • 13-10-2017 Vega de Valcarce (4)

Statistieken

Dit dagboek is 4571 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag St. Leonard de Noblat

Toon op kaart

28 september 2017 | Door: Jan en Corrie

Aantal keer bekeken 130   Aantal reacties 3   Saulgé, Frankrijk
a A

St. Leonard de Noblat

Hallo, we zijn nu in St Leonard de Noblat en hebben vandaag 97 km af gelegd. Van middag om half 3 hadden we de eerste 1000 km. weg getrapt! Vandaag was het een hevige tocht er waren veel klimmen in en dat kost mij veel energie en mijn batterij raakt er vlug leeg van. Maar dan gaan we rusten (is ook goed voor Jan) en de batterij weer opladen. We rijden opzij van het centraalmassief en er zijn flinke pieken bij. De. natuur is erg mooi en afwisselend. Op dit moment liggen de wegen vol met tamme kastanjes en walnoten liggen er ook voor het oprapen. Jammer dat we ze niet kunnen meenemen, want als we weer terug thuis zijn zijn ze overal op. Het was heel mooi weer en we kunnen nog steeds in korte broek fietsen. Ook vliegen er nog veel vlinders rond ik heb vandaag gele,witte, bruine en een blauwe gezien.
Het is ook dit keer niet alleen een sportieve tocht maar ook culinair kunnen ze er wat van. Kregen we gisteren een soep van pompoen met gepureerde kastanjes heerlijk was dat! En vandaag een eenden bout met spinazie en rijstpuree ook heerlijk. We genieten met volle teugen, en nu ga ik slapen want het was een vermoeiende dag.

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Foto's bij verslag (1)

• IMG_0330

Ga naar het overzicht

Reacties (3)

28 september 2017 22:13 | Door: Fam. Vialle

Hoi,

Leuk dat we jullie zo kunnen volgen!
We hopen dat jullie nog wat langer van het mooie weer kunnen genieten en natuurlijk van al dat moois wat jullie onderweg tegenkomen.

Succes en veel plezier voor de nog komende kilometers.

Groetjes uit Beek en Donk,
Jos, Danielle, Roy, Niels en Lisa

29 september 2017 14:29 | Door: Ans en Jos

Hoi Jan en Corrie,
Jullie hebben al heel wat kilometers in de benen.
Wij zijn al weer een klein weekje thuis.Maar hadden een relexvakantie .Waren we aan toe.De laatste maanden zijn wat onrustig geweest maar dat vertel ik je nog wel.
Leuk dat wij jullie kunnen volgen !Gaan we van nu af ook doen .Gelukkig zit het weer mee !Nog veel fietsplezier groetjes van Jos en Ans

29 september 2017 23:15 | Door: Ajaan

Indenbout lekker. Spinnazzie minder lekker. Rijstpuree nie te pruimen. En dè moet dan culinair heiten? Ik zo'ter nie fier op zèn!

Ajaan.